Bundesliga

Upplev dramat, spänningen och äran i Bundesligan genom att spela hos Betway Sport med din välkomstbonus*

Matcherna i Bundesliga har återkommande de högsta genomsnittliga publiksiffrorna jämfört med alla andra fotbollsligor i världen och det är lätt att förstå när några av de mest historiska och omtalade lagen på planeten spelar där och nivån på talangerna kan förbättra nästan vilket lag som helst.

Det växande intresset för Bundesligan under de senaste säsongerna har medfört en stor efterfrågan för betting på den och på Betway erbjuder vi den perfekta plattformen för alla sorters spel som du kan tänkas vilja lägga på Bundesligan, med tusentals bettingmarknader både före matchstart och på liveodds under pågående match och de täcker alla de 306 matcherna under säsongen.

Så oavsett om du lägger dina spel på Bundesligan på vår hemsida, via vår heloptimerade mobila webbplats eller via våra respekterade Android eller iOS-appar när du är på språng, så ser vi till att du alltid har möjligheten att spela precis som du vill.

Och om du är ny kund så kan du få ut ännu mera när du tar dina första steg i betting på Bundesligan med din välkomstbonus.

Betting på Bundesliga

Det tyska landslaget har en rik historia av framgång och vinster i en rad mästerskap såsom VM och EM, men i Tyskland utvecklades den lokalt organiserade fotbollen sent, Bundesliga grundades först 1963.

Sedan dess har dess popularitet vuxit sig större och större, och nu är Bundesliga betting ett enormt populärt sätt för fans att fängslas av spänningen.

Bayern Münchens inhemska dominans återspeglas i deras rekordmånga titlar, så det är ingen direkt överraskning att se dem bland favoriterna när det gäller de flesta spelmarknaderna på Bundesligan. 

Men med uppsvinget Borussia Dortmund fått de senaste åren, och lag som RB Leipzig, Hoffenheim och traditionella jättar som Schalke, Bayer Leverkusen och Hamburg som rest sig, är det inget undra på att fotboll i Bundesliga ställer sig i framkanten av betting på fotboll nu. 

Trots att Bundesligan har färre topplag än Premier League, erbjuder de 18 lagen fortfarande gott om möjligheter för dem som vill betta på den, med allt från individuella matchspel till Bundesligans slutvinnare med mera.

Bundesliga odds

Hos Betway kan vi fotbollsodds och betting på våra fem fingrar, vilket innebär att vi gör det till vårt uppdrag att erbjuda dig de mest konkurrenskraftiga oddsen som finns på Bundesligan.

Alla våra Bundesliga-odds kan ses i bråkdels-, decimal- och amerikanskt format, så vad du än föredrar, kan du alltid spela på ditt sätt, precis som du vill.

Våra odds på Bundesligan sträcker sig från traditionella marknader för betting på fotboll såsom 1X2, rätt resultat, totalt antal mål, första målskytt och målskytt, till specialmarknader inklusive handikappspel, halvtidsvinnare/vinnare vid fulltid och halvgarderingar.

Men det är inte bara våra vanliga Bundesliga-odds som sticker ut. Varje vecka erbjuder vi förhöjda odds på Bundesligan, vilket ger dig chansen till större vinster från dina spel.

Därför ska du spela hos Betway

Hos Betway är vårt mål enkelt: att sätta dig i centrum av all action och verkligen låta dig spela på ditt sätt.

Så oavsett om det nu är våra bästa fotbollsodds, våra spelmarknader på Bundesligan, vår lättanvända webbplats för dator och mobil, eller våra mobila och intuitiva Android och iOS-bettingappar, är det du som är i förarsätet.

Och vår förkärlek för sportbetting är inte begränsat till fotbollsbetting. Utforska vår kompletta lista över sport och du kommer hitta allt du behöver för betting på NBA, NFL, volleyball, tennis, dart, esport med flera.

Så öppna upp dig för en värld av sportbetting online vid dina fingerspetsar.Officiell huvudsponsor


Officiell spelpartner

Kontakta oss
Telefon: 0200 880 161 E-post: support@betway.se
Betway stödjer ansvarsfullt spelande
Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registrerat på Malta under adressen: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Betway Limited är licensierat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018 och giltig fram till 31 december 2023.


Trustly
MasterCard
Visa
Neteller
Paysafecard

Tyskland Spela på Bundesliga, Toppodds på Fotboll på Betway

Andra språk:
EnglishEnglish