Rugby Union

Betting på rugby union

Kraft- och fartfylld underhållning i 80 minuter av trettio välbyggda spelare som visar vad de går för inför tusentals fans. Betting på rugby handlar om att njuta av en av världens mest fängslande och spännande sporter - och Betway är med dig varje sekund.

Från internationella huvudevent som Six Nations, Rugby-VM och Lions Tours till inhemska ligor där lagen drabbar samman i Gallagher Premiership, Guinness Pro 14 och Top 14, plus europeiska tävlingar som European Champions Cup och European Challenge Cup, så kan Betway erbjuda hundratals bettingmarknader på rugby.

Att betta på rugby blir inte mycket bättre än så här. På Betway erbjuder vi inte bara konkurrenskraftiga odds på rugby som mäter sig med branschens ledande företag, men du kan också betta var och när du vill via vår avancerade webbplats, mobila webbplats eller via Betway-appen på din iOS- eller Android-enhet.

Gå med oss idag och spela på ditt eget sätt.

Betting på rugby

Den första anhalten för de som vill spela på rugby är allt som oftast landslagsrugby. Sportens största stjärnor spelar vanligtvis för några av världens mest framgångsrika landslag som England, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika med flera.

Årliga internationella tävlingar som Six Nations har varit skådeplatsen för några av Europas mest legendariska spelare inom rugby union. Englands Jonny Wilkinson, Wales Shane Williams, Irlands Brian O'Driscoll och Skottlands Gavin Hastings blev berömda genom turneringen Six Nations.

Men rugby är populärt långt bortom Europas gränser. Faktum är att några av sportens mest ikoniska namn och lag kommer från andra sidan jordklotet. Australien och Sydafrika är två landslag som alltid presterar otroligt bra, men sportens obestridliga kungar är All Blacks från Nya Zeeland.

Att ta dina första steg inom betting på rugby är långt ifrån så avskräckande som att ställa upp framför Nya Zeelands respektingivande maoriska Haka. Tvärtom så har vi gjort det väldigt lätt för dig att betta hos oss.  

Ett av de mest populära spelen som läggs på rugby är spel på slutvinnare och det är så enkelt som det låter. Du spelar alltså på vem som kommer att vinna matchen. Så om laget du väljer vinner, går ditt spel in.

Men det är långt ifrån den enda populära marknaden när det gäller betting på rugby. Handikappbetting, ibland också kallad linebetting, är en av de vanligaste bettingmarknaderna när det gäller rugby.

När du lägger ett handikappspel, stöder du ett lag att vinna med en viss marginal. Till exempel kan du satsa på England att slå All Blacks med ett -11,5 handikapp, vilket betyder att de skulle behöva vinna matchen med minst tolv poäng för att ditt spel ska gå in.

Vinstmarginal är en annan populär marknad. Den fungerar som handikappspel i det att du väljer vinstmarginal mellan två tal. Så länge ditt lag vinner med ett antal poäng inom den spridningen, går ditt spel in.

Odds på rugby union

Du kanske är ett hängivet fan av ett internationellt eller inhemskt lag och du är på väg att ge dig in i rugbyns fantastiska bettingvärld för att stödja ditt favoritlag. Ditt första spel kanske läggs på en favoritspelare, eller så kanske du väljer ett spel baserat på de bästa oddsen och de mest konkurrenskraftiga marknaderna.

Hos Betway har du möjligheten att välja precis som du vill. Med vår omfattande samling av världens bästa tävlingar, mästerskap och rugbyturneringar, komplett med konkurrenskraftiga odds och marknader, gör vi det enkelt för dig att göra dina val.

Vi håller fingret på pulsen på allt som har med rugby och bettingindustrin att göra för att se till att du får riktigt bra odds på de marknader du förväntar dig. Våra traders kontrollerar ständigt våra odds mot våra konkurrenters för att se till att vi ligger i spelindustrins framkant.

Och det gäller inte bara för marknader före matchstart. Våra omfattande liveoddsmarknader på rugby genomgår också samma noggranna bedömningar och insiktbaserade justeringar, vilket innebär att du kan följa matchens alla svängningar, och vara säker på att oavsett vilken marknad du än väljer, så är vi där och ser till att oddsen uppdateras omedelbart.

Glöm inte att vi också ger dig chansen att skapa multi- och ackumulatorspel när du spelar på rugby. Ju fler val du gör, desto högre blir oddsen, och desto större den potentiella avkastningen.

Betting på Lions Tour

Sida vid sida med All Blacks är de brittiska och irländska lejonen ett av världens mest igenkända rugbylag, trots att de bara spelar med några års mellanrum.

Vi är hängivna följare av Lions Tours, så när de spelar, ser vi till att erbjuda ett omfattande utbud av spelmarknader med konkurrenskraftiga odds till hands.

Vare sig det gäller en testmatchserie mot the Wallabies i Australien, eller Springboks i Sydafrika, eller någon annan motståndare, så hittar du allt du behöver för att betta på Lions Tour hos Betway.

Betting på Gallagher Premiership

Englands ledande inhemska rugbyliga går under namnet Gallagher Premiership och inkluderar bland annat storklubbar som Exeter Chiefs, Harlequins, Saracens och Wasps.

Den här högt ansedda ligan är en grogrund för talanger, och kan stoltsera med gamla, nuvarande och framtida internationella stjärnor och vårt kompletta utbud av rugbybettingmarknader är tillgängligt för varje ligamatch.

Spela på slutvinnaren eller på resultatet av enskilda matcher. Backa upp spelare att göra succé eller att floppa. Det är bara att välja rugbymarknaden du gillar bäst och börja spela på Gallagher Premiership.

The Rugby Championship

Det är det sydliga halvklotets svar på Six Nations. Medan England, Skottland, Wales, Irland, Skottland, Frankrike och Italien tävlar om Six Nations Championship varje år, så ställs också fyra lag mot varandra på andra sidan jordklotet.

Och Betway är platsen att vara på för all din betting på Rugby Championship. Australien, Sydafrika, Nya Zeeland och Argentina tävlar i den här fyrnationsturneringen, som tidigare kallades Tri Nations, innan Argentina anslöt sig till turneringen 2012.

När dessa fyra världsledande rugbynationer drabbar samman för att vinna den berömda trofén, är det inte bara bländande spel att njuta av, men också en fantastisk turnering att betta på.

Rugby-VM

Vart fjärde år samlas tjugo av världens bästa rugbylag för att tävla om VM-titeln.

Under varje turnering har du alltid de mest konkurrenskraftiga oddsen och marknaderna till hands och eftersom våra skribenter följer alla lagens öden, får du hjälp med att göra de bästa valen så att du får ut det bästa värdet från spelen du lägger på Rugby-VM.

Övrig sportbetting

Rugby är bara en av många olika sporter på Betways sportarena. Alla världens favoritsporter åtnjuter tusentals marknader i Betways sportbok, vilket hjälper dig att välja precis hur du vill satsa.

Rugby league hör också hemma hos Betway. Vi täcker några av världens största rugby league-turneringar och ligor, inklusive rugby league-VM. Du kan också betta på Super League, Rugby League Four Nations, National Rugby League från Australien och mycket mer.

Fotboll är som bekant världens mest populära sport, och är också den mest populära sporten på Betway. Vi har allt från Premier League betting till betting på Allsvenskan, Champions League betting, Europa League betting, och betting på många andra inhemska och internationella ligor och turneringar med mera.

Varför spela hos Betway?

På Betway är sport vår stora passion, och vi vet att du känner starkt för den med. Allt vi uppnår är på grund av våra kunder, vilket betyder att vår motivation är att du ska njuta.

Vi vill vara tillsammans med dig varje sekund i varje sportdrama. Från matchstart, till slutsignal finns Betway alltid där med några av branschens mest konkurrenskraftiga spelmarknader.

Och du kan ta med oss var du än är och spela hur och när du vill via vår webbplats, mobila webbplats och på Betway-appen som finns tillgänglig för både iOS- och Android-enheter. Betway Sport handlar om att du ska kunna spela på ditt sätt oavsett plattform.

Till ovanstående kan du lägga till Betway Boosts, som är förhöjda odds på allt från fotbollsbetting, till betting på tennis, hockeybetting, esportbetting, betting på hästkapplöpning och mycket mer, och du kommer att vara glad för att du spelar hos ett av världens största online spelbolag.Officiell huvudsponsor


Officiell spelpartner

Kontakta oss
Telefon: 0200 880 161 E-post: support@betway.se
Betway stödjer ansvarsfullt spelande
Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registrerat på Malta under adressen: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Betway Limited är licensierat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018 och giltig fram till 31 december 2023.


Trustly
MasterCard
Visa
Neteller
Paysafecard

Rugby Union Betting | Bästa Live Oddsen

Andra språk: