Golf

Spela på Golf


Det ljuva ljudet av svingen från en driver. Det oklanderliga gräset på green. Millisekunden när bollen tvekar på kanten och sedan faller ned i hålet. Vi älskar golf, och vi älskar golfbetting.

Det är därför vi är en av branschens bästa bookies när det gäller golfbetting och golfodds, från de stora turneringarna som US Open, PGA-mästerskapen och British Open, till de mindre kända tävlingarna på PGA-touren och Europa-touren för att bara nämna några.

Du hittar ett stort utbud av golfmarknader, från vem som leder en viss runda till vinstmarginalen och allt däremellan. Och när du spelar är upp till dig: satsa före turneringsstart eller lägg dina golfspel live.

Vår hemsida är enkel att använda med en särskild golfbettinghörna, samt en mobilversion och en Android- och iOS-app så att du kan placera dina golfspel på språng, var du än befinner dig.


Golfbetting

För att vara bland de bästa inom golfbetting måste man ha ett brett utbud av golfmarknader att spela på. På Betway är det precis vad vi har.

Den mest populära golfmarknaden är vinnarmarknaden, det vill säga vilken en turnerings slutgiltiga vinnare blir. Det är så enkelt som att du satsar på den spelaren du tror kommer att vinna turneringen du bettar på. 

Precis som i betting på hästar kan du välja att satsa på ett each way-spel. Det betyder att du i praktiken lägger en andra insats på att din spelare placerar sig bland de fem bästa. Det kan vara ett bra sätt att säkra en stor vinst, speciellt om du vill satsa på att en outsider kommer att få en placering i toppen.

Alternativt kan du placera spel på en topp fem-, topp tio- eller till och med topp tjugo-placering, liksom vad vinstmarginalen kommer att bli i slutet av turneringen.

Det finns mängder av andra marknader för varje evenemang, från spel på nationalitet (till exempel vem som blir den bästa svenska eller europeiska spelaren) till betting på vem som leder efter första eller andra rundan osv.

Förutom att följa alla årets major-turneringar som British Open och US Open, plus andra turneringar från hela världen, hittar du också specialmarknader att sätta tänderna i, såsom Tiger Woods-betting och Ryder Cup-specialerbjudanden.


Golfodds

Så vi har alla tänkbara marknader täckta. Men hur ligger det till med de bästa golfoddsen? Du hittar några av de bästa i branschen här på Betway.

Från första tee i januari till den sista putten i december – vi ger dig golfodds att njuta av året runt. 

Vårt team av kunniga traders övervakar kontinuerligt våra odds och marknader, vilket gör att du alltid får bland den bästa golfbettingen på marknaden. Så oavsett om det är någon av golfens fyra majors – US Masters, US Open, British Open och PGA-mästerskapen –, stora turneringar som Ryder Cup eller något annat evenemang som intresserar dig mest, är du alltid bara ett knapptryck ifrån all action med oss.

Särskilt eftersom du kan spela såväl före turneringsstart som på live-odds, in-play. Live-oddsen ändras med varje slag, vilket innebär att du ofta kan få ett högre värde om du är bra på att läsa av spelet.

Det är upp till dig om du vill betta med oddsen i decimalform, odds som bråk eller amerikanska odds – det är bara ett av alla sätt du kan spela på ditt vis när det gäller din golfbetting.


Golfbetting-tips

Med så mycket information tillgänglig online om golfbetting kan det ibland vara svårt att veta var man ska börja. Som tur är finns våra experter till hands för att ge dig alla sina bästa golfbetting-tips.

Du hittar dem enklast på vår exklusiva blogg, The Betway Insider. Vårt team av sportexperter ger dig vår allra bästa analys av alla stora evenemang, liksom statistik och alla golfbettingtips du kan tänkas behöva. 

Missa inte The Money List, ett återkommande inslag på bloggen med en banguide samt ett gäng handplockade val för den veckans turnering. Våra skribenter plockar ut ett par förslag till vem som kan bli turneringens vinnare, följt av ett each way-spel och ett outside-spel som skulle kunna vinna stora pengar åt dig.


US Open-betting

US Open är en av fyra årliga majors i golf och Betway är rätt ställe för all din US Open-betting.

Du hittar US Open-odds på massor av marknader, från ledare efter första rundan till slutvinnare. 

Tror du att du vet vem som vinner US Open? Lägg ditt spel före turneringsstart, eller spela på live-odds om du får en känsla av hur turneringen utvecklar sig medan den pågår.

I mitten av juni finns det inget bättre ställe att njuta av din US Open-betting än här på Betway.


US Masters-betting

US Masters är en av de mest ikoniska turneringarna i världen, och sitter verkligen på toppen av sporten. Ett event av hög klass förtjänar en högklassig tjänst, och det är exakt vad du får på Betway för all din US Masters-betting.

Eftersom turneringen är en av fyra golfmajors, ger vi dig våra bästa Masters-odds långt innan det första utslaget drar igång Augusta-turneringen.

US Masters-vinnaren får bära den gröna, kända jackan. Du kommer inte få samma belöning om du prickar rätt vinnare, men du kan däremot få en snygg vinst på din insats.


PGA Championship-betting

Den sista majorn under golfsäsongen är PGA Championship, som spelas varje år i mitten av augusti.

Och det finns ingen bättre plats än Betway för din PGA Championship-betting. Under årens lopp har en mängd stora namn korats till PGA Championship-vinnare, där bland annat Tiger Woods, Rory McIlroy och Jack Nicklaus alla har flera segrar var.

Satsa på vem du tror kommer att följa i deras fotspår, eller välj någon i raden av andra PGA Championship-marknader såsom ledare efter en viss runda och topp tio-placering.


British Open-betting

British Open. The Open Championship. The Open. Kärt barn har många namn. Den äldsta av golfens fyra majors är så prestigefylld den bara kan bli – och det finns ingen bättre plats än Betway för all din British Open-betting.

Du hittar British Open-odds på mängder av marknader, inklusive matchvinnare, spel på rundor, spel på nationalitet med mera.

Många är de spelare som har drömt om att vinna British Open, men enbart några få har lyckats med det. Du kommer inte kunna ansluta dig till den exklusiva skaran vinnare, men tack vare all live-oddsaction kan du uppleva varje slag. 

Så vilket ställe passar bättre än Betway för din British Open-betting? 


Ryder Cup-betting

Ryder Cup är ett helt unikt event inom golfen. Rivaliteten mellan kontinenterna och den hårda konkurrensen mellan spelare och fans. Och Betway Sports bör vara din första och sista destination för all din Ryder Cup-betting.

Oavsett om det är fyrlingar, 4-bollar eller singelspel, hittar du alla Ryder Cup-odds du behöver. Välj bland en hel hög med Ryder Cup-marknader, till exempel totalvinnare, poängtotal och individuellt matchspel. 

Hejar du på Team Europe eller Team America? På Betway spelar det ingen roll vilken sida du står på. Du hittar fantastisk Ryder Cup-betting vilken sida av Atlanten du än stödjer.


Övriga golfmarknader

Naturligtvis är golf så mycket mer än bara fyra majors och Ryder Cup. Vi erbjuder golfbetting under hela PGA-touren och Europatouren, oavsett hur stor eller liten turneringen än är.

Utöver de två huvudtourerna finns det också en massa annan spänning. Så även om det inte är ett välkänt event, se till att kolla in vår golfsida för nya odds och marknader. Det finns alltid gott om golfbetting att njuta av året runt.

Och med golfmarknader såväl före turneringsstart som live-betting från evenemang över hela världen har vi allt du behöver för dina golfspel.

Håll utkik efter våra specialer, för marknader utöver de enskilda turneringarna. 


Andra populära sportmarknader

Golf-betting är en viktig del av det vi gör, men det finns även en massa annan förstklassig sport-betting att upptäcka på Betway Sport.

Ta dina satsningar från en grön fairway till en grön fotbollsplan med ett förstklassigt urval av fotbollsbetting. Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Allsvenskan, VM och allt däremellan. Du hittar allt.

Vi har ett imponerande utbud av spel på amerikanska sporter, med omfattande marknader från NFL, NBA, MLB, NHL och MLS.

Du hittar hästkapplöpningsodds från Storbritannien och resten av världen, året runt. Några av höjdpunkterna är Cheltenham, Goodwood och Grand National, men vi följer varje tävling där för varje möte - liten som stor - för att tillfredsställa dina behov när det gäller spel på hästar.

Och det här är bara en försmak.Tennis, ishockey, basket, boxning, esports... listan kan göras lång. Oavsett vilken sport och vilken marknad du är ute efter, hittar du fantastiska sportspel på Betway. 


Varför du borde betta med Betway

Vi brinner för sport-betting eftersom vi brinner för sport. Så enkelt är det.

Vi strävar alltid efter att ge dig alla de bästa oddsen på det bredaste urvalet av marknader, liksom möjligheten att spela som du själv föredrar.

Det betyder att du kan betta på vår avancerade hemsida, vår fullt optimerade mobilsajt eller via våra Android- och iOS-appar. Så var du än är, kommer du aldrig att vara mer än ett par klick bort från det bästa inom sportbetting.

Officiell huvudsponsor


Officiell spelpartner

Kontakta oss
Telefon: 0200 880 161 E-post: support@betway.se
Betway stödjer ansvarsfullt spelande
Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registrerat på Malta under adressen: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Betway Limited är licensierat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018 och giltig fram till 31 december 2023.Trustly
MasterCard
Visa
Neteller
Paysafecard

Golf Betting | Bästa Live Oddsen

Andra språk:
EnglishEnglish