Dart

Spela på Dart

Finns det något härligare än att höra ”180!” skrikas för full hals i en fullsatt arena? Dart en sport som älskas av miljoner människor, inklusive alla oss på Betway. Det är det som gör oss till en utmärkt destination när det kommer till spel på dart.

Vi ger dig konkurrenskraftiga odds på de största darttävlingarna runt om i världen, året om. Du hittar dussintals marknader för varje match, oavsett om det gäller Premier League-dart, Betway World Cup of Darts, VM eller någon annan tävling.

Våra dartmarknader inkluderar matchvinnare, rätt resultat, handikappmarknader och totalt antal legs, bara för att nämna några, för att inte tala om alla matchspecialare.

Och hur du lägger dina dartspel är helt upp till dig. Använd vår webbplats, vår mobilsajt eller vår Betway-app och spela innan match eller live. Vi har en lång historia när det kommer till spel på dart, vilket gör Betway till det enda stället du behöver för dart-betting.

Spel på Dart

Det finns en spänning i att välja vinnaren i en match eller i en turnering innan den börjar, men spel på dart är så mycket mer.

Vi har ett stort utbud av dartmarknader för varje match, vilket betyder att det finns ett riktigt djup i din dart-betting.

Självklart är det inget fel på att spela på vinnare av turneringen eller matchvinnare. De är fortfarande mycket populära och kommer alltid att vara den första marknaden som du ser i toppen av vår bettinghub för dart.

Men gräver du lite djupare hittar du dussintals marknader för varje match. Handikappspel låter dig få bättre dart-odds på en matchvinnare, eftersom du satsar på att de kommer att vinna matchen med en viss marginal.

Odds på rätt resultat är exakt vad det låter som, medan du kan spela på högst checkout, totalt antal 180:or och till och med poängen för första dartpilen i matchen.

Du hittar också massor av specialspel, med kombinerade marknader som matchvinnare och flest 180:or, eller att det blir en 180 i matchens tre första legs.

Det stora utbudet av dartmarknader gör Betway till en stor aktör inom dart-betting.

Odds på dart

Dart-betting i världsklass kräver dartodds i världsklass. Därför hittar du några av branschens bästa odds hos Betway.

Våra traders har koll på dussintals marknader i varje match, från första steget fram till och med matchens sista checkout, för att garantera att du får riktigt bra odds.

Det spelar ingen roll om det är en rankad turnering som VM, UK Open och Grand Slam of Darts, eller andra tävlingar som Masters, Premier League of Darts och World Cup of Darts. Du hittar den på vår webbplats, mobilssajt eller Betway-app.

Och hur du spelar är upp till dig. Om du gillar att kolla upp vilka marknader du vill spela på innan matchen, lägga dina spel och sedan luta dig tillbaka och se hur det utvecklas, så går det alldeles utmärkt.

Eller om du föredrar att vara mer involverad kan du spela live. Under matchen kommer våra odds ständigt att förändras, vilket betyder att du kan använda din dartkunskap för att hitta värde och förutse var matchen är på väg.

SPELTIPS PÅ DART

Det spelar ingen roll om du är en hobbyspelare eller expert, alla har en åsikt. Men vissa räknas mer än andra, och här på Betway är vi glada över att ge dig alla våra bästa bettingtips på dart.

Vårt team av sportskribenter och experter bidrar till Betway Insider, vår exklusiva blogg som du kan hitta på vår webbplats. Vi ger dig analyser av alla större turneringar och tävlingar, liksom statistik och massor av speltips på dart.

Tack vare vårt samarbete med Betway World Cup of Darts och vår historia med Premier League Darts, kan du vara säker på att vi har koll på allt som händer i dartvärlden och inom dart-betting.

Spel på World Masters

World Masters, också känt som Masters, är en stor turnering där världens 16 bästa dartspelare möter varandra i ett klassiskt utslagningsformat.

Under dessa tre dagar med dart på högsta nivå, blir vi hem för alla dina spel på World Masters. Från första kastet till det ögonblick då bucklan lyfts, ger vi dig alla World Master-marknader du behöver, från matchvinnare till turneringsvinnare, högsta checkout till totalt antal 180:or.

Och du kan spela före matchen eller live, på din dator eller på mobilen, vilket innebär att spel på World Masters alltid är nära till hands.

Spel på VM

Höjdpunkten när det kommer till dart är PDC Worlds Darts Championship, eller VM, och tillika tävlingen alla vill vinna. Det är de viktigaste två veckorna i dartkalendern, både för spelarna och när det kommer till spel på dart, där ingen gör det bättre än Betway Sports.

Spelare som Phil Taylor, Michael van Gerwen och Gary Anderson har dominerat turneringen sedan starten 1994. Men oavsett om du tror att det blir ett av de stora namnen som vinner eller att det kommer fram en ny stjärna, hittar du allt du behöver för ditt VM-spelande hos Betway.

Med några av de bästa VM-oddsen i branschen hittar du mängder av marknader för varje match, från första omgången till finalen.

Tror du att du kan hitta nästa vinnare av VM? Visa oss vad du kan.

Övriga dartmarknader

Det fina med dart är att till skillnad mot andra sporter är den inte beroende av vädret. Du kan få dart av yppersta världsklass året runt, vilket innebär att det alltid finns kvalitetsdart och många marknader att spela på hos Betway.

Till att börja med finns det de stora rankningsturneringarna på PDC-touren. VM, UK Open, World Matchplay, World Grand Prix, Grand Slam of Darts, Players Championship-finalerna och EM är alla stora tävlingar, och du hittar fina odds på allihop.

Det finns gott om icke-rankade tävlingar som fortfarande kan bjuda på stor spänning. Masters, Premier League Darts, World Series of Darts och Betway World Cup of Darts, har alla världens bästa spelare på plats och ger dig gott om möjligheter att visa fina färdigheter inom dart-betting.

Andra populära sportmarknader

Det finns mer på Betway Sports än dart-betting i världsklass. Det finns ett stort utbud av odds och marknader från hela sportvärlden.

Byt kastlinjen mot fotbollsplanen och njut av spel på fotboll i världsklass. Du hittar ett stort urval av Premier League-odds, liksom marknader från inhemska ligor runt om i världen som La Liga, Serie A och Bundesliga. Och med internationella fotbollsmarknader och specialmarknader året om, har vi något för alla.

USA är hem för fyra stora sporter, och du hittar dem alla på Betway. Amerikansk fotboll med NFL, basket med NBA, baseboll med MLB och ishockey med NHL.

Hästkapplöpning är fortfarande enormt populärt, och du hittar hästkapplöpningsodds från hela Storbritannien och resten av världen. Det spelar ingen roll om det är en stor tävling som spel på Cheltenham eller Grand National, eller smålopp från någonstans du aldrig hört talas om. Du får samma högkvalitativa spel på hästar oavsett.

Men det är inte allt. Vi har dussintals andra sporter, från spel på tennis till spel på cricket, spel på golf till spel på e-sport. Desto större anledning att göra Betway till ditt hem för spel på sport.

Varför ska du spela med Betway

Vi är experter. Vi älskar sport. Och vi är fast beslutna att ge dig det bästa när det kommer till sport-betting online.

Det betyder ett brett utbud av marknader, konkurrenskraftiga odds som matchar de bästa i branschen, och att vi alltid sätter dig i centrum för vad vi gör.

Vi vill att du ska kunna spela på ditt sätt, vilket innebär att du kan välja hur du spelar. Det kan innebära att spela på din dator eller via vår app på din telefon. Det kan innebära att använda decimalodds eller fraktioner. Före match eller live. Valet är ditt hos Betway. Officiell huvudsponsor


Officiell spelpartner

Kontakta oss
Telefon: 0200 880 161 E-post: support@betway.se
Betway stödjer ansvarsfullt spelande
Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registrerat på Malta under adressen: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Betway Limited är licensierat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018 och giltig fram till 31 december 2023.


Trustly
MasterCard
Visa
Neteller
Paysafecard

Dart Betting | Bästa Live Oddsen

Andra språk: