Cricket

Spela på Cricket


Ljudet av läder mot pilträ, blandningen av intensiv sportaction med schackliknande strategier och en ovanligt stor besatthet av regnmoln. Den smittande glädjen över såväl sporten cricket som spel på cricket når världen runt.

Här på Betway gillar vi inte cricket, vi älskar det. Vi strävar efter att uppnå samma passion för spelet som du, genom att alltid erbjuda det absolut bästa inom cricket-betting, från såväl regionala som internationella tävlingar, och att täcka in alla former av herr- och dammatcher från jordens alla hörn. Med oss får du tillgång till ett komplett utbud av marknader både före matchstart och live, inplay, laddade med bland de mest konkurrenskraftiga cricket-oddsen du kan tänka dig.

Dessa marknader hittar du jämte tusentals andra, fördelade över en mängd sporter, som alla kan nås via vår hemsida och Betway-appen. Det betyder att du kan satsa lika enkelt hemma som på språng. 

CRICKET-BETTING

Cricketens exakta ursprung är oklart, men historiker är överens om att sporten har utvecklats från informella matcher som spelades i skogarna i sydöstra England. Med ena foten i cricketens hemland Storbritannien, har vi det perfekta utgångsläget för att kunna ta del av expertkunskap som låter oss erbjuda dig ett oöverträffat utbud av cricket-spel.

Med vår stora mängd marknader för spel såväl före matchstart som på live-odds, hittar du alla funktioner du kan tänkas behöva för att göra din cricket-betting ännu mer spännande i alla former av spelet. Lägg därtill bland de mest konkurrenskraftiga cricket-oddsen som finns tillgängliga, hur smidig vår mobilapp är och det stora urvalet tips och analyser kring cricket-betting på vår blogg, så kommer du enkelt att se varför vi är så stolta. 

Så om du vill sätta lite krydda på en av de äldsta rivaliteterna i sportens värld med lite live-spel på The Ashes, eller välja vinnaren av nästa Cricket World Cup, är Betway platsen du behöver för all din cricket-betting.   

CRICKET-ODDS

Vårt breda utbud av cricket-bettingmarknader är en sak, men det som verkligen gör Betway till ett måste-besök för alla fans av cricket-betting är vårt engagemang när det gäller att erbjuda bästa möjliga cricket-odds.

Vårt fantastiska team av traders är alla experter inom sitt område, och de jobbar dag och natt med att övervaka cricket-oddsen på vår egen sportsbook och jämföra dem med våra konkurrenters. Tack vare deras ansträngningar kan vi se till att vi ger dig det bästa möjliga värdet på varenda cricket-spelmarknad.

Dessutom kan du välja att se våra odds presenterade på olika sätt, beroende på hur du själv föredrar. Så oavsett om du känner dig mest hemma med cricket-odds som visas i bråkform, som decimaler eller i amerikanskt format, är ditt val aldrig mer än ett litet klick bort.

CRICKET-BETTINGTIPS

Som ett komplement till det stora utbudet av cricket-odds vi erbjuder dig, strävar vi också efter att dela med oss av cricket-bettingtips från experter i branschen på vår sportblogg The Betway Insider.

Betway Insider är stället för att hitta djupgående nyheter, intressanta inslag och sport-bettingtips för alla tänkbara funktioner på vår sportsbook. Med allt från råd om vilka lag som är mest sannolika att vinna kommande turneringar, till ett urval av cricket-bettingtips från våra expertförfattare, är vi säkra på att alltid ge dig tillräckligt med kött på benen för att kunna betta självsäkert.

Du kan också vända dig till The Betway Insider för att hitta information om Gratisspelsklubben: den exklusiva klubben som hjälper dig tjäna 100 kr i gratisspel varje vecka, bara genom att spendera 250 kr eller mer på sport-multispel. 

ASHES-BETTING

När Australien vann stort på The Oval 1882 och en tidning skrev att de reste hem med askan av det engelska spelet, myntades ett nytt namn på detta möte och gjorde det legendariskt för all framtid. Idag följer fans över hela världen testserierna mellan dessa sportens två tungviktare för att se vilka som kröns till vinnare av Ashes.

För både herr- och damserierna hittar du ett imponerande utbud av Ashes-spel på Betway. Jämte en mängd marknader före matchstart och på live-odds hittar du bland de bästa Ashes-oddsen du kan tänka dig.

INTERNATIONELL CRICKET-BETTING

Cricketen har spridits över hela världen genom de internationella tävlingarna. Sedan urminnes tider, oavsett om det är i test-, ODI- eller T20-formaten av spelet, i turnéer eller utslagsturneringar, strävar de bästa cricketspelarna i världen efter att få representera sitt land och bli en internationell cricket-vinnare. 

Internationell cricket-betting på Betway är så omfattande som du kan förvänta dig. För varje internationell match kan du dra nytta av det bredaste utbudet av marknader före matchstart och på live-odds med fokus på de bästa internationella cricket-oddsen du kan tänka dig.   

T20-CRICKETBETTING (c90)

Koka ned all action och strategi från femdagars-cricket till en match som varar mindre än tre timmar. Hastigheten och intensiteten i T20-cricket kan ibland göra att det känns som en helt annan sport.

Med det sagt, har Betway samma omfattande strategi för T20-cricketbetting som för de längre formerna av spelet, vilket gör det enkelt att backa en T20-cricketvinnare. För varje möte i alla de viktiga T20-serierna och -turneringarna hittar du alla marknader före matchstart och på live-odds du kan önska dig, med bland de mest konkurrenskraftiga T20-cricketoddsen på marknaden.

ANDRA STORA TURNERINGAR

Betways cricket-betting täcker in ett enormt utbud av turneringar, testserier och ligor från hela världen. 

Från den säsongslånga bergochdalbanan i county-mästerskapen till utslagsspänningen i ICC Cricket World Cup och folkfesten Australian T20 Big Bash. Oavsett tävling kan du lita på Betway när det gäller att ge dig det absolut bästa inom cricket-betting.   

VARFÖR BETWAY?

Vi vet förstås att det finns massvis av andra bettingsidor där ute, men här på Betway tror vi verkligen att vi har vad som krävs för att sticka ut i mängden.

Vår webbsida är huvudanledningen till detta. Den är så tydlig och lättnavigerad att det genast känns naturligt att klicka sig fram där, så att du hittar exakt vad du letar efter på studs. Den är helt optimerad för mobila enheter, vilket säkerställer att upplevelsen flyter på lika smidigt vilken enhet du än använder när du är på språng. Betway-appen är tillgänglig på både iOS och Android, och ger dig en fullfjädrad mobilupplevelse.

Hur fantastisk den än må vara är ändå syftet med vår hemsida bara att stödja vårt enorma utbud av sportspelmarknader, med alla de bästa oddsen, jämte nyheter och experttips, regelbundna boosts och andra specialerbjudanden.  


Officiell huvudsponsor


Officiell spelpartner

Kontakta oss
Telefon: 0200 880 161 E-post: support@betway.se
Betway stödjer ansvarsfullt spelande
Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registrerat på Malta under adressen: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Betway Limited är licensierat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018 och giltig fram till 31 december 2023.


Trustly
MasterCard
Visa
Neteller
Paysafecard

Cricket Betting | Bästa Live Oddsen

Andra språk: