Boxning

Spela på Boxning


Den långsamma, välbekanta promenaden upp till ringen, iklädd boxningsrock med namnet på ryggen i glittrande paljetter. Det går att ta på stämningen i publiken när det börjar närma sig fight. Två fighters står där, öga mot öga, i väntan på strid. Och sen, dong, så ljuder gongongen.

Det finns väldigt få saker som kan mäta sig med den förväntan och spänning som infinner sig inför en stor boxningsmatch, och hos Betway är vi med vid varje slag, varje knockout och varje minnesvärt ögonblick med våra spelmarknader för boxning.

Vi tar spel på boxning på allvar och erbjuder branschens mest konkurrenskraftiga boxningsodds. Du kan spela på vår webbplats, på vår helt optimerade mobila bettingsajt eller via Betway-appen på din iOS- eller Android-enhet, som låter dig spela vart du än är, närhelst du vill.

Så häng med oss idag och utdela några egna kraftfulla slag med en ny kund-bonus i form av ett gratisspel på 30 €.


SPEL PÅ BOXNING

Hos oss kan du spela på alltifrån matcher om världsmästartitlar till kval- och förmatcher, och vi har verktygen som passar din spelstil när det kommer till boxningsbetting, oavsett om det är en speciell marknad, konkurrenskraftiga boxningsodds, spel innan fighten eller livespel.

En av de populäraste spelmarknaderna för boxning är den traditionella marknaden ”Vinnare av fighten”. Enkelt, hårt och beslutsamt, det är exakt det du spelar på – vem som vinner.

Medan det kan vara svårt att hitta värde i spel på ”Vinnare av fighten” när det är en ojämn match på pappret, är det ofta lättare att hitta värde genom att lägga ihop denna typ av boxningsspel i ett flervalsspel eller en kombination. Lägg till andra fighter på din spelkupong för att få ett bättre boxningsodds och ännu högre potentiell utdelning.

Om du letar efter spel på singlar kan marknaderna för ”Spel på Ronder” vara värda att testa. ”Spel på Ronder” må vara specifikt, men det låter dig också välja vilken rond du tror att matchen tar slut i, och vem som kommer att avsluta den. ”Spel på grupper av ronder” innebär att du inte behöver vara lika specifik, utan gör det möjligt att lägga boxningsspel på den grupp av ronder du tror att matchen tar slut i.

Hittar du inte den spelmarknad för boxning som du vill ha? Berätta då för oss vad du vill spela på genom Bet Your Way. Tusentals kunder har redan berättat för oss vilka marknader de vill ha genom att tweeta till oss med #betyourway, och då har vi fixat dem.

Letar du efter boxningsodds på att boxarna inte vidrör varandras handskar? Det fixar vi. Tror du att det blir en nedslagning och poängavdrag? Vi fixar det också. Vi ger dig makten att verkligen spela som du vill. 


BOXNINGSODDS

Vi har boxningsodds på i stort sett alla fighter som är värda att känna till, alltifrån stjärnfighterna i Las Vegas till fighter i den brittiska boxningens andliga hem i York Hall.

Så oavsett om du vet exakt vilken spelmarknad för boxning du är ute efter, eller om du vill se vilket odds du kan få på en kommande fight, erbjuder vi alltid konkurrenskraftiga boxningsodds.

Våra boxningsodds kontrolleras ständigt mot andra ledande spelbolag i branschen och kan visas som fraktioner, i decimalform, eller för de som är mer vana vid amerikanska odds, även i det formatet.

Alla våra odds för spel på boxning är tillgängliga både innan fighten och som livespel, så att du kan komma ännu närmare händelserna och reagera på dramatiska skiften i matchen, direkt när det händer.


SPELTIPS PÅ BOXNING

Du har bestämt dig för att lägga ett boxningsspel på helgens stora fight, men du är osäker på vilket typ av spel du ska välja – det är där Betway Insider kommer in.

Betway Insider är vår blogg som ger dig de bästa speltipsen när det gäller spel på boxning på alla de största fighterna runt om i världen. Oavsett om det är en inhemsk batalj eller en fight om ett världsmästarbälte i Las Vegas, så tipsar våra experter dig om de bästa värdeoddsen så att du kan få ut mesta möjligt av din insats.

Men det är inte bara speltips på boxning vi har på bloggen. Våra skribenter skriver även om de senaste boxningsnyheterna, analyserar vad som gör vissa boxare så bra, vilka deras svagheter är och vilka matcher som är värda att hålla koll på i boxningskalendern.

Inte bara det, utan vår regelbundna ”Fight Night Tips” gör exakt det som namnet antyder, ger dig de bästa boxningstipsen till helgens matcher. Så nästa gång du vill spela på en fight med Anthony Joshua, letar efter värde när ”GGG” Gennady Golovkin boxas eller vill se vad som finns tillgängligt i den senaste sluggerfesten med ”Canelo” Saul Alvarez, besök då Betways Insider-blogg och ta reda på vad vi tror.


ÖVRIGA BOXNINGSEVEMANG

På Betway är vår kärlek till spel på boxning djup. Till den milda grad att vi visade världen det genom att sponsra den mycket efterlängtade returmatchen mellan Carl Froch och George Groves 2014. Sedan dess har vi blivit en av de huvudsakliga destinationerna för de bästa boxningsoddsen i branschen.

Oavsett om det är IBF, IBO, WBC, WBA eller någon annan organisation, så har vi både odds innan matchen och live, redo för dig.

Men det är inte bara titelfighter vi erbjuder. World Boxing Super Series fångade fansens uppmärksamhet på samma sätt som när Super Six World Boxing Classic återvände mellan 2009–2011, och inhemska duster har fått mycket uppmärksamhet de senaste åren, som David Haye mot Tony Bellew och James DeGale mot George Groves, liksom internationella storfighter som Anthony Joshua mot Wladimir Klitschko, vilket har gjort sporten mer populär hos den breda allmänheten.


POPULÄRA SPORTER

Medan vi tar boxning på allvar på Betway, är det långt ifrån vår enda styrka. Betways sportavdelning stoltserar med tusentals marknader över dussintals av världens mest populära sporter, vilket ger dig ett avundsvärt stort urval.

Fotbollens dominans som världens mest populära sport är orubbad, och vi är stolta över vår förstklassiga produkt för spel på fotboll. Vårt samarbete med de engelska jättarna West Ham United har stärkt detta, vilket understryker vår position som en av de bästa platserna för spel på Premier League, spel på La Liga, spel på Serie A, spel på Champions League, spel på VM eller någon annan tävling.

Och om du är ute efter något annat så varför inte kolla in våra andra sporter? Vi har ett brett utbud av spelmarknader för alltifrån NBA och NFL, till hästkapplöpning och spel på cricket.


VARFÖR SPELA HOS BETWAY?

Betway är inte bara ett spelbolag i mängden. Vi har en kärlek till spelet som kan ses i allt vi gör. Det börjar med vår suveräna webbplats för sport-betting, och fortsätter via vår helt optimerade webbläsare för mobilen och slutar med våra fantastiska appar till både Android och iOS, som låter dig spela var du än är, närhelst du vill. 

Så nöj dig inte med andra spelbolag. Kom till Betway idag och utforska tusentals spel både innan match och live på spelmarknader för olika sporter, och ta chansen att verkligen spela som du vill, på ditt sätt.
Officiell huvudsponsor


Officiell spelpartner

Kontakta oss
Telefon: 0200 880 161 E-post: support@betway.se
Betway stödjer ansvarsfullt spelande
Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registrerat på Malta under adressen: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Betway Limited är licensierat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018 och giltig fram till 31 december 2023.


Trustly
MasterCard
Visa
Neteller
Paysafecard

Boxning Betting | Bästa Live Oddsen

Andra språk: