Baseboll

Spela på Baseball

Precisionen i en perfekt pitch. Den härliga känslan av en home run. Placeringen av en line drive. Den spänstiga rörelsen i en fångad lyra. Baseball-betting innebär betting på en av de mest fysiskt och psykiskt krävande sporterna i världen. Och vi är där under varje minut. 

Den världsberömda ligan MLB – Major League Baseball – ger upphov till tusentals timmars underhållning varje år. Betway erbjuder hundratals olika marknader för baseball-spel, både före matchstart och på live-odds (in-play). Vi finns här för att se till att varje marknad du kan tänkas behöva täcks in. 

Baseball-betting blir inte bättre än såhär. Med bland de mest konkurrenskraftiga oddsen i branschen kan du spela var och när du vill via vår webbsida, vår mobila webbplats eller vår omfattande Betway-app, som finns tillgänglig för både iOS och Android-enheter. 

Gå med hos oss idag, spana in utbudet från arenor världen över och spela på ditt vis.

BASEBALL-BETTING

Om du är ute efter att börja satsa på baseball-betting vill du förstås göra det på den största arenan. Den mest kända baseball-ligan är USA:s Major League Baseball (MLB). 

Några av de mest igenkända ansiktena bland amerikanska celebriteter gjorde sig ett namn just här. Alex (A-Rod) Rodriguez, Barry Bonds, Derek Jeter och David Ortiz sken under strålkastarna som numera lyser upp Mike Trout, Bryce Harper och Albert Pujols. 

Det är en sport som har gjort sig populär världen över. Även om du aldrig har sett en MLB-match live kommer du garanterat att känna igen de klassiska loggorna för de största lagen. Vi har New York Yankees, Los Angeles Dodgers, Chicago Cubs och många fler. 

Men oroa dig inte. Även om du är nybörjare så är baseball-betting extremt enkelt att greppa.

Ett av de mest populära baseball-spelen är att satsa på Money Line. Enkelt uttryckt handlar det om att välja vilken sida du tror kommer att vinna en särskild match. Går matchen till extra innings? Ditt Money Line-spel inkluderar detta, vilket betyder att det alltid kommer att bli ett resultat. 

Hängde du med så långt? Då kanske du vill ta det hela ett steg längre med Run Line-marknaden. Detta är basebollens motsvarighet till Points Spread-marknaden som är så populär inom NFL- och basket-betting – en stapelvara bland amerikanska sportspel helt enkelt. 

Run Line-spel fungerar ungefär som ett handikapp eller ett försprång. Du kan till exempel satsa på att New York Yankees vinner med ett handikapp på -1,5, vilket innebär att de skulle behöva vinna med minst två runs.

En annan populär baseball-bettingmarknad är Totalt antal runs-marknaden. Detta innebär precis vad det låter som. Du spelar på om du tror att det kommer att bli mer eller mindre än ett visst antal runs i en match. Satsa på ”Över 2,5 runs” i en Boston Red Sox-match, och så länge det blir åtminstone tre runs under hela matchen, av båda lagen tillsammans eller av bara ett av dem, så vinner du ditt spel. 


BASEBALL-ODDS

Du kan äntra baseballbetting-världen med ett favoritlag eller en favoritspelare. Eller så baserar du kanske ditt första baseball-spel på de bästa oddsen du kan hitta. Att leta efter de bästa oddsen online är på Betway lika enkelt som att öppna våra baseball-marknader. 

Var och en av våra marknader och odds justeras ständigt för att säkerställa att du får bland de mest konkurrenskraftiga oddsen i branschen. Våra traders tar alltid pulsen på det som händer i baseballvärlden och kontrollerar ständigt våra odds mot andra branschledande bookmakers, vilket betyder att du alltid får fantastiska odds. 

Det gäller både live-baseballspel och spel före matchstart. Med marknaderna före matchstart förutspår du vad som händer innan spelet har satt igång. Men med live-odds kan du följa matchen, se hur spelet svänger fram och tillbaka och välja en marknad som passar vad du tror kommer hända härnäst.

Våra inplay-marknader är live och uppdateras på minuten, och rör sig med det naturliga flödet av en baseballmatch.

Om du är ute efter att lägga ett multispel eller en ackumulator har våra baseballspel vad du behöver. Sätt ihop ett multispel hur du vill – ju fler val du gör desto mer ökar dina odds så att du får chans på en större utbetalning.


BASEBALLBETTING-TIPS

Om du vill komma längre inom sport-betting kommer du utan tvekan att vara på jakt efter de bästa baseballbetting-tipsen, expertis och kunskaper från de som andas baseballbetting. Du behöver inte leta dig fram längre än till Betway.

Betway Insider, vår blogg, är en plats där både våra egna experter och gästskribenter delar med sig av sin baseballkunskap, analyser och historier, samtidigt som de ger dig bästa tänkbara tips inför din baseball-betting, för att hjälpa dig att få ut mer av din insats. 


MLB-BETTING

I en värld av baseball-betting är MLB den obestridda kungen. Det är inte bara en av de största ligorna inom amerikansk sport, utan över hela världen, så populär att den också har blivit en del av modet. 

Betway är inget undantag. Vi har sett till att alla dina MLB-spelbehov är uppfyllda från första matchens första pitch till slutspelets sista run. Du hittar marknader för varje match under den ordinarie säsongen via playoffs till den berömda World Series-finalen.

När MLB växer, gör vi det också. Vi är stolta över att kunna erbjuda vår mest omfattande samling av marknader med mängder av alternativ för spel både före matchstart och live-baseballbetting med bland de mest konkurrenskraftiga MLB-oddsen på marknaden.

Kanske är du ett New York Yankees-fan, eller följer du deras stadsrivaler New York Mets? Du må vara en ivrig Boston Red Sox-supporter, eller så hejar du på Chicago Cubs. Det spelar ingen roll om du följer Los Angeles Dodgers, Atlanta Braves, Toronto Blue Jays eller något annat lag – dina MLB-spel är täckta.


ÖVRIG SPORT-BETTING

MLB- och baseballbetting är bara en del av vad Betway Sports har att erbjuda. Vi har en omfattande samling av tusentals marknader från världens mest populära sporter. Syftet med Betways sportsbook är att ge dig möjligheten och kraften att välja hur du vill spela.

Fotboll är inte bara världens favoritsport, utan även den mest populära på Betway. Vår fotbollsbetting är vår stolthet och vår stora källa till glädje, med allt från Premier League-betting till La Liga-betting, Serie A-betting, Champions League-betting, VM-betting och marknader för andra tävlingar över hela världen, både internationella och nationella. Du hittar allt du behöver för att spela på din favoritfotboll.

Vi har också ett urval i världsklass av betting på amerikanska sporter som komplement till våra MLB-baseballbettingmarknader. Kasta dig rakt in i den maffiga världen av NFL- och NHL-betting eller testa NBA-betting. Vi har till och med sportmarknader från andra sidan jordklotet, på exempelvis tennis, motorsport och golf.


VARFÖR BETTA MED BETWAY?

Betway är kärleken till sport förkroppsligad. Allt vi gör härstammar från den idén och vi gör allt vi kan för att se till att du kan vara där, under varje minut av varje historia, och dela spänningen och njutningen av varje match. 

Vi gör det med hjälp av vår supersmidiga webbplats, vår mobila webbplats och möjligheten att spela på språng med Betway-appen, som finns tillgänglig för både iOS- och Android-enheter.

Tusentals konkurrenskraftiga marknader. En omfattande samling av världens mest populära sporter. Skräddarsydda, exklusiva, regelbundna och fantastiska erbjudanden. Betway Sports är sport-bettingsajten med allt du behöver.
Officiell huvudsponsor


Officiella spelpartners

Betway stödjer ansvarsfullt spelande
0200 880 161 support@betway.se
Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registerat på Malta under adressen: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Betway Limited är licenserat i Sverige av Spelinspektionen  under en licens utfärdad den 11 december 2018, giltigt till 31 december 2023.


Trustly
MasterCard
Visa
Neteller
Paysafecard

Baseboll Betting | Bästa Live Oddsen

Andra språk:
EnglishEnglish